I'VE GOT A NEW JÄVLA BLOGG!

 
OHYEASSS BITCHÄÄÄS! numera ser ni mig på;
 
http://camillaforsure.blogg.se/
http://camillaforsure.blogg.se/
http://camillaforsure.blogg.se/
så in där förfan! 
FETT ME EPISKA VÄNNER!
 

I HAF A SUPRISE

WAIT AND SEE.... 

i still wait.

hejheeeeeeeej. nu har jag lyssnat på massa ed sheeran låtar (kärlek honom) & mår mucho bättre. så tänkte blogga lite ba så ni vet att jag lever! haha. käkar nattmackor just nu som jag btw gör varje natt, inte alls bra att käka på natten, så får försöka att sluta. har så sjukt ont i min rygg, kan typ inte gå? wtf typ. aja gossipgirl - time, pussar. 
 
K Ä R L E K 
 
 

he doesn't deserve to be in my life, but somehow I still want him.

 
hej goingar. denna dagen har varit sämst och vädret har sugit balle, typ deppig måndag? aja pallar inte skriva mer, pussar. 
 

NY KEPPAAAA!

 
 
JAG ♥ KEPSEN! 
 
gbg in my heart, 
 
 
 
 

she can fucku good, but i can fucku better

 
 hejheeeeeeej, haft en helt galet underbar dag med line idag! inte skrattat så mke på länge, grät nästan hahaha. hon kom till mig vid två & först stack vi t stranden och träffade cissi, pasti & lova. vi var där ett tag & badade, lyssnade på musik osvosv. sen blev de askallt & vi blev hungriga så vi cyklade hem t henne, båda var såhär heeelt döda så de tog typ en timme, haha sega tjejer. när vi kom hem käkade vi som galningar & sen ba chillade i kvällssolen, underbart! ♥ 
 
denna cpbilden tog vi fan om 20 ggr, & kolla resultatet... hahahah
STRANDEEEEN!
 
 

11 TIMMAR PÅ LISEBERG - CHECK!

 
hejheeeeej, kom hem för en stund sen och mina fötter är heeeelt döda! har hunnit duscha & äter just nu. ska faktist sova typ nästan direkt efter dehär, är såååå trött. har iallafall haft det gaaaaalet kul på liseberg! :D 
försov mig ganska rejält idag för jag snackade med ludde hela kvällen igår. men jag klarade mig, heheheh ba lite stress... åkte med vickan & sandy och när vi kom t busshållplatsen så var aida & penelope där osåå. så vi var med dom under hela dagen, fetekuuul! vi gjorde typ dom klassiska grejjerna t.ex käka på burgerking (standard) äta ben&jerry, besöka lisebergs affären & leka turister hahaha osv. hittade en assnygg keps, ngn nyckelgrejaa & sillybaaandz. visar imon! ;) På slutet så åkte vi kållorado två ggr & flumeride en gång, så satt dyngsur på bussen haha. men nu är jag cptrött & ska sova, natti på er! 
 
DISCO PÅVÄGEN DIT JAOWWOWOW, SÅ JÄKLA KUL! HAHAHAh
 GANGSTERSSSS!
 

SHÅÅPING - ULLARED!

Linne | 89 :- |
baksidan - färgen blev lite fukkad, men den ser ut som över ↑
| Bikini | 19:- |
+ en sminkborttagning
köpte inte så mke, men är fetenöjd med allt! 

I'm not immature, I just know how to have fun!

 
hejheeeeeeeej, kom hem för en stund sen från ullared & har tagit foto på mina grejjs. det var cpkul & påvägen dit så flummade jag och pasti i bilen, medans tilda typ sov hahaha. när vi var där så fick jag typ världens mensvärk som aldrig försvann, men jag överlevde! efter ett tag så fikade vi på ett supermumsigt café & tildas söta mormor bjöd mig. :D också ba när vi sprang runt där så såg vi juliaofsweden helt random, blev aaaschockad heheheh. 
 
VARM CHOKLAD & KAKA, NAMNAMNAMM. 
ni får se shååppingen på ett annat inlägg! PUSSAR 
 
 
 
 
 

FUCKING.WORDS.

 
 

and little did he know that she loved him with all all her heart.

 
hejhejheeej, är astrött just nuuuu. har varit ute hela kvällen med tilda, pasti & line! vi stack t stranden, lyssnade på musik & pundade vid en busshållplats haha skit kul! imorgon sticker jag iväg till ullared med tilda & kanske pasti, ska bli aaaasnice. 
 
 
 

det är alla känslor som ger ett leénde på mina läpparna

hejheeeeeeeeej, snackar med sandy just nu & vi planerar våran resa till liseberg, taggade tjejer här ohyäässs! svettas typ som en gris, så jäkla varmt just nu men de är inte ngn sol heller haha, wtf vädret :bigeyes:
idag på morgonen vaknade jag nio helt död & gick t amie. vi skulle ut & jogga och de gick faktist ganska braaa! underbar morgon sol när vi var och gick på stranden. efter de stack jag hem & åkte t brottet me mami, hennes kompis & hnes bebiis, assöt! ikv kanske jag hittar på ngt med line, får seee! men nu ska jag äta, pussar 
 
underbara unge! hihi
 

it really feels right.

 nämen halloj! lyssnar på musik just nu, trodde mina hörlurar hade gått sönder innan fick fan panik, men sen funka dom igen haha. nu har jag snackat me amie & hon gick med på att dra ut och jogga imorgon på morgonen vid tio, taggaa!! så idag gäller de att sova tidigt, haha.
my dream!
nu ska jag börja fixa mig, pussar

ÅHHHH, i wish!


PERFEKTA KVÄLLEN

hejheeeeeeeej, kom hem tio innan & har haft den mest perfekta kvällen! stack t maxi med stina & line och träffa tilda, amie, asta & jihanö vid fem. vi såg ben&jerry bilen och så ba öppnades den & så fick man ta hur många ben&jerry's man ville typ, HELT UNDERBART! senare stack alla hem t amie & tjockade oss ute i hennes trädgård. sen vid 6 så stack jag, tilda, asti & line t stranden, helt underbart var de! fick riktiga sommarfeelings!
vi alla stack hem vid nio, men jag & line cyklade t amie och vi satt ute och bara snackade, jag var övertrött & hungrig så jag skrattade åt typ allt, hehehehe riktig kvällshumor assååå! sen när jag skulle hem så glömde jag min glass i lines cykelkorg, så jag ba NOOOO. :( men så ringde ludde mig & gjorde mig glad igen, hihi.
 
GLASSBILEEEEEEN! NAAAM. :D
EGO CAMILLA 
 

kärlek till vädret!

hejhejhej, vaknade vid elva innan & stack direkt till andersberg för att fixa med lisebergsgrejjen. De var typ massa problem så stack t stan istället & lunchade med mami, hennes kompis & min syster. cyklade senare hem igen för att åka dit, så nu är allt fixat & jag ska t liseberg på lördag! YAAAY. 
snart kmr line hit & vi ska t maxi och möta massa andra & så kommer ben&jerry bussen, GRATIS GLASS! ME GUSTAAAA. :D 
 
de var en buffé fylld me massa mumsig mat, NOMNOMNOM!

HELT JÄVLA ÖVERLYCKLIG

HAHAHA är asssglad just nu! INTE SÄKER PÅ VARFÖR, men w/e helt underbart! snackade på skype med underbara saknade line innan, och ska antagligen träffa henne imon. YAYAYYA, fast innan de ska jag fixa lite things, för på lördag ska jag t liseberg med sandy & vickan, kmr bli cpkuuuuuuuuuuuul! :D idag ska jag inte sova sent! NONONONO, inte tillåtet. ska se på ETT AVSNITT gossipgirl, sen sova. okok, pussar 
 
 

WINNERS NEVER QUIT, QUITTERS NEVER WIN

shashaaaaa, allt är känns superbra just nu! har haft två underbara dagar med mina awesome vänner. Igår stack jag till stranden med finaste tilda. Senare på kvällen hade wilma typ tjejkväll, helt jäkla sjukt var de! :D vi gick typ ut mitt i natten i pyjamas, såg världens nasty spindel, dygnade, berättade spökhistorer (TRODDE JAG SKULLE DÖ!) bögade oss och senare vid halv fem stack vi till stranden och fotade, jaaaaaa listan är lång! vill ba säga att ni är verkligen bäst, ♥
Idag när jag kom hem var jag ärligt som en zombie, fick typ tre timmars sömn inatt. fast de var de värt! heheheh. men de stoppade faktist endå inte mig, jag vilade lite på soffan framför tvn. sen så hade jag värsta träningspasset som bestod av styrke & röv. och efter det så gick jag ut i det fina vädret & joggade, I'M PROUD!
 
gårdagens outfiiiiit, me gusta den tjocktröjan!!!
 
THE G-ANGSTERSS!
YOLO, mannen
fina soluppgången! :')

bad romance

hejheeeeeeeeeeej, jag misslyckadeeees! skulle sova tidigt men slutade med att jag först skypade med albin, och senare med ludde & hugo. BRA CAMILLA, BRA. men nu ska jag fan sova, godnattis.

Hold you head high, and you middle finger higher.

men tjaaaa. här ligger jag & lyssnar på musik och chillaxar galet. har varit en sjuuuuukt kul & stressig dag! 
vaknade vid åtta av åskan, & som ni vet är jag aaasrädd för åska så jag typ dog. men jag somnade om haha. vaknade vid ett och hjälpte mami att tvätta lite, sen kom tilda hem t mig. Vi skulle t östrastranden men åkte fel typ 45848 ggr & missade bussen typ 9339038 ggr, HAHAHAH, fyfan vad vi sprang fram och tbx! 
När vi kom fram, fotade vi lite med hennees nya objektiv & sen stack vi t stranden och bada. var helt sjuka vågor! :D 
vi åkte hem vid åtta typ och så försvann mina nycklar spårlöst???? så vi åkte tbx, och fick stressa ännu mer. men som tur hade jag tilda me mig, som hittade dom. PUUUUH! också missade vi ännu en buss hem, så vi fick gå. haha jaaa, de var min äventyrliga dag. men nu är jag aaaastrött, så ska nog sova ganska tidigt! W'ELL HOPE.
 
 

hej jag är dödstrött

OHGOSSHHHH, vad klockan går snabbt!! har ba kollat på gossipgirl hela kvällen, och nu är den snart halv 4. haha aja, mami ligger bakom mig & läser en bok. skönt att ngn dygnar med mig iaf, HAHHAH. har fan ångest över att sommarlovet "snart" är slut, nejmen åtta veckor går ju aaaasfort... shiet, jag måste ut & äventyra!!! :D
HAHAHAH, yus kidding. 
bild från lägret - hihi, blir så glad när jag ser detta fotooo! 
nu ska lilla camilla sova, godnattiiiis. 
 

RSS 2.0