NY DESIGN - inte klar!

från bloggdesign.nu, orkar inte fixa header lr ngt nuuuuuuuuuuuu, ok puss.
 

NEW IN - från i torsdags!

 | HALSBAAAND, obviously | Glitter |
| SHORTS | H&M |

Oh gosh, i'm confused.

hejheeeeeeeej, idag har varit en såndär typisk tråkig/seeeeeeg dag. om vi sammanfattar allt så sov jag bort halva dan, städade mitt rum, satt vid ipaden, åt, stack t netto gånger, tränade & satt vid teven. hahaha uuuusch, skulle egentligen till skatefesten, men den blev inställd så man ba yeyyy! 
åhhh, orkar inte, jag sov bort halva fkn dan. kunde gått ut & solat lr stuckit t stranden. :( wäääh! en positiv grejjjj är att mami kanske kan skaffa ett sommarjobb t mig! = CÄÄÄÄSHH. :D 
 
aja, time for lördagsmysa med chips & gossipgiiiirl. ;) pussar! 
 
 
 
 

in the summertimeeeeeee

hejheeeeeeeeeeeej, kom hem vid elva innan & just nu är jag aaaastrött. stack till grillfesten med amie, tilda, asti & jihanoo vid typ 6. de var så jäkla stressigt! jag hade inte hunnit fixa mig eller ngt, och vi skulle hinna med en buss & gå handla. men vi hannn! heheheh, vi mötte upp victor, hampus & olle. oså stack vi till ngn grillplats mitt i skogen och börja pundaaaa & grilla, hahaha de var fetekuuuul, senare kom calle, albin & herman osååå. :D
sen drog alla vid typ 10, och jag tog bussen hem med albin, victor & amiiie. när vi skulle gå av så fastnade efterblivna amie, så hon kom inte ut, HAHAHAH jag dog!! oså åskade de asmke, ogmomgomg höll på att döööööö!
sen satt jag, victor & amie på min trappa, jojagvet lite efterblivet vi gick inte in. MEN WHATEVZZZ, de var fett mysigt hihi. 
 
tre pundarbilder från idag, HEHEHEH
höga efterblivna kossor!
översööööööööööt, hiihihi
nu ska jag kolla på svampbob, HEIDO. 
 
 

forever younggggg

heyhopp gott folk! är med amie en liten stund just nu, och innan var asti & tilda här oså, och hon sov somsagt hos mig igår och de var typ roligaste kvällen på läääänge! :D vi drog först ut och gick en promenad i det fina vädret & snacka om allt och inget. senså drog vi in och kollade på Rush Hour, så fuuuuuuuuucking rolig! skrattade i fkn 5 timmar typ, hahaha.
 ikväll så ska min klass ha en liten grillkväll, ska bli fett mysigt! de ska typ åska men whatever, vi överlever ÖÖHÖHÖH. men nu ska jag ta en dusch, pussaaaaaaaar! 
 

after all this time, I still miss you

nämen shabbashena hallå, vilken finfin dag vi har! :) idag har jag varit på stan med amie, myyysigt! det var fett mke rea, så jag fick med mig hem ett par supersköna shorts & ett halsband, ME LIKE! visar lite senare.
efter ett tag i stan blev båda jag & amie tröttaaaa, så vi tog bussen hem till henne & målade naglarna, hehehe. senare drog hon iväg till olle & jag drog mig hemåt. nu är jag här & antagligen kommer tilda kanske senare och sover här. ska bli aaaskul, saknat kossan! 
Imon ska jag hem till pappa igen hela helgen, ska försöka övertala honom att köpa ett sommarkort till mig, hihihi. 
 
 

Love can always wait. hunger can't.

hejhehejhejhejehejhejhejehjehej, blev precis dissad av min "superduperälskadeunderbara" tilda för hon skulle spela sims. THAT LITTLE BITCH. hohohoho bara skojja my darling, ♥ imon SKA jag till stan med tilda & amie, nejnejnej min sjuka hindrar inte mig, de är ju fucking rea!!! HAHAHAH. aja nu är mitt gossipgirl nerladdat & klart, säsong 4 nu! :D
SÅHÄR TAGGAD ÄR JAG; 

your the smile of my face.

hejheeeeeeeeeeeej, idag har jag faktist varit ute!! :D LUCKY ME,TYP. krävdes mke övertalning, men jag fick tillslut! haha först så var jag med amie, hon kom hem till mig & vi nördade ipaden, like real geeks.
senare gick jag (som btw, var ett fkn helvete!) till östrastranden för att möta upp steffe & massaaa andra från lägret. :) det var aasmysigt att ba snacka osånt, dom är fan helt sjuka & roliga! haha. 
 
orkar inte min bildbriiiist, så en en ramdomzzbild
DAT ASS

I wanna wake up on the right side, by the wrong bed.

hejheeeeeeeeeeej, är sjukt rastlös just nu & är trött på att sitta vid datan, dag på dag på dag. :c JAG VILL INTE VARA SJUK MER!!!!!!!!! det typ förstör mitt sommarlov </3 ...ok ville bara säga det, nu ska jag sätta på svampbob fyrkant. tack & hej.
 
jag & dom bästaaa 
 
 

I know you see me in your dreams -

hejheeeeeeeeeeeej, precis kollat klart på hela säsong tre av gossipgirl & innan det så var amie hääääär. det var riktigt kul! :D inte träffat henne på ett tag. vi gjorde en lista på vad vi skulle göra i sommar, ska bli feeett awesome & sommaren är uuuuung. ;) 
 
bildbrist, men visst är vi sötaaaaa!

NEW IN!

mina fyra nya tröjor jag fick från mami för några dagar sen, lat som jag är har jag inte pallat visa förrens nuuuu. heheheh, tycker dom alla är supersöta iaf! :D

ska jag kalla DETTA SOMMARLOV?

hejhej, legat hemma två dagar nu & sjukat mig, ocksåklart regnar de ute. jomen hej underbara sommarlov. GAAHHHH, får damp vill ba göra ngt askul, resa, sola, vara ute med vänner typ? men just nu kan jag inte göra ngt av de, CRY WITH ME BABY.  ;___;  ohja, jag är visst bitter...
 
dedär ser ju LAGOM UNDERBART UT..
 

jag är död

HEEHJEJHEHJEH, första gången idag jag sitter vid datan. somnade några timmar innan, fett skönt. men de enda jag vill nu är att bli friiiiiiiiiiiiiiiisk! :( just nu ligger jag & kollar på tv med mami, med en påse godis. ganska bra endå! hehehehehe. 
min underbara sötsak, hihi

Sjukling = slappsöndag!

hejheeeeej, blev väckt av mammi idag vid 2 och låg i kvar i sängen med iPaden hur läääängesomhelst. Mår inte alls bra idag, så blir en slappdag vid tvnn! Skulle egentligen t espresso house me mina Buddzz men de får väntaaaa! De är ändå asdåligt väder. 

i'm outta touch, i'm outta love.

hejhejehjehje, sitter här och försöker andas & hostar som en åsna. BLIR JU ALDRIG FRISK?!
borde egentligen sova, men vem pallar de, hihihhi. imon vetja ej vad som händer, men ngt riktigt kul iaf! hoppas jag inte blir sängliggande... blir att knarka panodil. (y)
 HAHAHAHH, sann bild!

just my liiiiiife

WAZZAAAAUUUP, jag ändrade precis profilbild på fb, jomen hej anteckna!
har kollat på minst 10 avsnitt av gossipgirl sen jag kom hem, åhåhå så underbart. mitt liv typ.
& nu sitter jag och lyssnar på musik, aaaaaaskön lördag må jag säga! fast imon vill jag ut och göra ngt kuuuuligt. :D aja, ska fortsätta lata mig. pussar ♥

HAFT DE BÄÄÄÄÄST!

hejheeeeeeeeej finisar! sry för jag inte har updaterat men igår så hann jag inte, för jag fick tag på steffe & halvsprang t stan typ, hahaha. jag mötte upp henne och massa andra svenskar/tyskar/serber HAHAHA, sen åkte vi buss t oskarström t ngt läger. de var feeeeeett kul :D! & träffade en superduperüber söt tysk kille som hette typ kojla ak.a cola, hihihihi dog! ♥
-
På kvällen så sov dom flesta i tält och jag sov med steffi, john, yeilson & kim. ganska obekvämt & massor med knott osånt. så vi låg uppe och snacka hela natten. var såhär dödstrött typ, så jag låg & skratta i typ en halvtimme i sträck, HAHAHAH snacka om synd om dom andra. fick 3 timmarssömn, så just nu är jag ganska död!
ville stanna mycket längre, men mami kom hem igår. fick fyra aaaaaassöta tshirts, älskar dom! visar någon typ senare.  
-
men nu ska jag sluta babbla, bibel-inlägg varning typ! hihi pussar! ;)
jag & jooooooohn, kungliga typ! :D

fan ta midsommar

hejheeeeeeeeeeeej, asså min morgon har varit kaos. gick inte och la mig förrens halv sex igår, också trodde jag att jag vaknade 8 idag, men NENJENJENJ de var min cpmobil! klockan var förfan två. och sen dess har jag försökt nå steffe som jag TYDLIGEN skulle fira midsommar med. fick hennes mammas nr & ringde, men kom fan fel t ngn camilla man ba åhåhååhåh, KAOOOOOOOOOS.
 


onödigt inlägg

halv tre nu, och här sitter jag med en skål yogurt & lite frukter, och skajpar fortfarande med cpbarnen. hihihi, älskar att blogga random, känns random, HAHAHA. 
 
JAG DOOOOG!

LOOOOOOOOOL

hejheeeeeeeeeeej, skajpar med dom fulaste samuel, calle & sebbe just nu. huhuhuhu, dom typ snackar ba om lol, så ba yeyeyey superkul för mig, för mitt lol funkar inte. ): men aja, ska inte waijnaaaa!
-
...SÅHÄR KAN DE GÅ OM MAN SNACKAR ME TILDÖSH, HAHAHAHHA

HALMSTAD NUUU!

godkväll finisar! har precis varit ute i stan en liten stund med dom bästa wilmis, tilda & pasti! och innan de så var jag hos amie oså. hihi, feteskönt att vara hemma igen, saknat alla! nu ska jag inte göra något speciellt, men vi hörss. pussaaaar 
 
men åååååååååh vad söta vi är! :D

this is how we do it!

visst är vi gulligaaaaaaaa :D
´hejheeeeeeeeej, min bebis sitter påe mitt knä just nu, hihi hon är så söööööt!
var och handlade lite innan sen gick hem och tog en dusch, de är typ helt cpvarmt ute. kanske går ut och solar sen, men palla sola själv.. sen äre ju massa peddo gubbar, hahah.
aja, lite senare kommer pappa hem & kör mig t hylte, sen tar jag bussen hem. så är väl antagligen hemma vid 6 lr ngtttttttt.
men vi hööööörs, pussaaar!

- dream of me

hejheeeeeeeeeeej, känner att mina blogginlägg är väldigt händelselösa, men så är livet hos pappa. HÜHÜH, sitter som vanligt med musik i lurarna & snackar med mina favvisar tildosh & amziii, (GLÖMMER INTE DIG PASTI,♥) 
känns lite halvtråkigt att lämna papiiii & mina syskon imon, men that's life, börjar bli riktigt uttråkad här, hahah. 
 
aja, ska sluta babblaaaa nu, en bild från idag! ↓
 
 
 
 

en liten promenaaaaadisss

hejhej, har precis varit ute på en promenad & pratat i telefon med tildoshhh, saknar den kossan! men jag tar nog bussen hem imon antagligen, så får se alla igen. :D 

en närmare titt på..

MITT HÅÅÅÅÅR!
söt närbild osv, hihihi
ser halft ginger ut, omgggg

jag & min cocosdricka forever

JAG E KÄR I DEN!! 
hejheeeeeeeeeeeeej, har precis varit ute & fotat i solen, blev nog ngra bra bilder! sen dog kameran, hahaha faaaail. friskar upp mig just nu med en superkall underbar cocosdricka, seriöst den e så fkn goooood!
aja, ska nog ut & leka med min lillasyster nuuuuu. pussisar :D

haters gonna hate'

AHHAHAAHHA, klockren bild!
~
hejhej på er sötnosar! hela kvällen har jag snackat med mina fina saknade vänner, haft de cpkul! nu har alla typ loggat & kvar består steffe! hihihihi, vi ska typ fira midsommar tsm! ska bli såååå kul. :D
men ska fortsätta snacka med henne & sen typ sova. aaaaaaaaastrött!
 

THE USUAL

HAiiii, sitter som vanligt i min ensamhet (nej, jag e inte foreveralone..) & dunkar musik med lite choklaaaaaaaaaad! och eftersom mina finfina vänner tjatar på en bild på mitt hår, så här har ni!  
 
THAT-SEXI-INTENSIV-KINES-BLICK...
btw bildkvalitén suger så de ser typ brunt ut, SO NEVER TRUST MY WEBCAM...

äntligen klaaaaaaaaaaaaar!

hejhej! efter flera timmars slit & sittandes är fan mitt hår klart! såklart blev de inte cprött pga mitt mörka hår, men fyfan vad snyggt de blev! ni får en bild imon, eftersom nu suger ljuset & jag kollar faktist på fotboll. ÖHÖHÖHÖ. bild på min naturliga hårfärg! ↓
 
HEJDÅ FULEFAN NATURLIGA HÅRFÄRG! 

RÖD IT IS!

hejhej, är hemma från hylte nu med två färg paketer, åhhhhhh jag e så glad!!



resultat kommeeeeeeeeeer! 

dagens planer!

hejhej, bloggar lite snabbt just nu för sitter och äter. har precis tagit en dusch & snart ska jag och la' famillia dra t hylte! blir väl antagligen att köpa hårfärg där och sen hem & färga, OOOOOH SÅÅ TAGGAD! :D
bild kommer senare såklart!
men nu ska jag fortsätta äta min pommes NOMMNOMM, pussar! 

muppbild 

la la la love


haihai, alla har gått & lagt sig somvanligt och jag & min bästavän chips hare bra! 
har kollat på massamassa sminkvideos hela kvällen, och man blir ju aaassugen på att sminka sig, haha. 
men nu efter typ 4 timmars väntan, är gossipgirl klart! så vi hörs, pussar 
~
btw, headern är tilfällig, orkade inte vara noga

awesomeness

haihai, sitter & kollar på fotboll med papi just nu & min lillasyster bredvid mig, hihi. vi ska snart kolla på teletubbies, HAHA gamla goda tider! har också laddat ner säsong tre av gossipgirl, loveeeeeeeee!



reeeeeeeegn -

haihai, de typ ösregnar ute just nu, lite random för de var typ asmke sol innan. men aja SVERIGE VÄDER.
sitter i min ensamhet med en kokosdricka pappa precis kom hem med, ska jag kalla dehär sommarlov?!


varit ute & joggat!

YUSYUS, är superstolt över mig själv & jag sprang fan aslångt i värmen, hühühü. hade tänkt försöka springa varje dag nu om de går, för nu ska de brännas & konditionen ska upp! :D
annars har jag väl inte gjort så mycket, följde me min lillasyster t doktorn innan på morgonen, senare stack jag t konsum. fanns ingen jävla hårfärg så köpte en fet godispåse istället! får la be pappa att köra mig t hylte senare, annars dör jag! 

                           cpbild före tha' joggingtur...                          
CANDY, NAMNAMNAM.




höll på att dö,



fucking natthumor!!
nä, nu fan ska jag sova, redan halv tre. pussaaaar

hon ska vara glad att hon har dig.


hejhej, käkar chips just nu & sitter så jäkla obekvämt, hhaha. snackade med victor en lång stund innan, om ba alla killar var som han typ. skulle varit mucho better.
yeye, ska nog sova snart. pussisar! 

GIF ME THAT HAIRCOLOR!



lille hannish!


VÄRLDENS FKN SÖTASTE LILLA BJÖRN, HIIHIHI DÖR!

HAIHAI, nu har hela familjen gått & lagt sig och jag får lite ensamtid med min data. ♥ 
hehehe, ska snart kolla klart på en film & bara tare' lugnt, ska också kolla på lite bilder hur jag ska färga/tona, SÅ TAGGAD! :D





I create my own happiness!


jag & en av mina lillasystrar mandiiiiis!

SHASHAAAA, e hos min papiii just nu & leker med mina söta små syskoooooon. :D
övertalade pappa innan, så kommer få färga håret! YESYES, drar t coop imon & köper färg. men asså jag svär om de inte finns färg där, tar jag självmord!

HEHEHE, aja ska draga nu. pussaaaar 






drar till pappsen!


min mumsiga frukooost!

haihai på er, gör ett snabbt inlägg nu för min pappa kommer närsomhelst och hämtar mig. :D
ska bli fett mysigt & åka hem till honom och hälsa på min småsyskon, och om jag har tur och kan övertala pappsen så kanske jag kmr få färga håret! överlycklig.

men nu ska jag draga, ni får hare så bra! pussar ♥

just nu!




I wish i never met you, idiot

hejhej, äter en nattismacka just nu, känns inte så bra vid 3 på natten men aja heheheh. har precis kollat klart på hela säsong två av gossipgirl, asså chuck & blair, så fkn sötaaaaaa! ♥
senare ska jag sova i mammas rum på hennes sköna säng, hihi. har fortfarande inte packat men w/e, hoppas inte papi hämtar mig tidigt imon, typ. HÜHÜHÜ
me & le' mongolidbarn at linezoz partyyy!
nu ska jag kolla på svampbob och sen sova, pussisar!



NATTHUMOR


puss på dig mitt lilla cpbarn, 


haihai, har snackat med amie a.ka bög hela kvällen & de har varit helt stört, AHAHHAH, loveuuuu.
men nu har hon dragit, så känner mig lite forever alone med alla mina problem. :/
JAJA, jag ä' ej bitter. pussar!

seg camilla - check!

haihai, nu äre bestämt, imon åker jag till papiii! :D de har inte gått så bra med packningen, har försökt packa sen typ 9, men har bara blivit distraherad haha. skulle först leta efter en väska & ja, hitta massa kläder och börja prova dom osv.
Måste verkligen säga att jag suger. HÜHÜHÜ, just nu poppar jag popcorn med sourcream smak, NAMNAMNANAMM. sen efter lovar jag att packa! 

SUMMER 2012, here I come!



gjorde precis ett snabbt collage av alla weheartit bilder, blir så jävla sugen på att göra allt & ba leva livet!
- helt underbart att det är sommarlov nuuuuuuu!!

wuuuut ?

KOSSAN FÖRFÖLJER MIG...



nya glitter naglaaaaaaar!

älskar't! :D



vill ut i det underbara vädreeeet!


heyhey, sitter & äter pastapesto just nu för första gången i mitt liv, tycker ärligt det ser ut som typ spya men de var ganska gott! höhö, anteckna folk. 
det är typ cpvarmt ute & jag fick sån lust att gå ut och springa, men e ju helt förkyld. kanske gör de senare, bara för att, hahah.
ska fortsätta äta nu, pussar! 

oh, give me love

 
haihai, vaknade vid ett innan & har sen dessa bara halvsovit framför teven, heheh. har blivit ganska sjuk så känner mig fett seg! får iallafall friskna till mig, för imon ska jag antagligen åka till pappsen! ♥

aja nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar nu & lyssna på musik, känns som en tråkig söndag, men ajjaaaa
pussar! 

döende

haihai, asså är helt dödstrött just nu & var jävligt nära på att somna på datan innan, hehehhe. men orkar inte fixa miiiiiiig, & mina fötter värker somfan, seriöst kmr dom aldrig sluta göra ont?! :( 

aja, ska bädda nu & sen borsta tänderna, imon ska jag typ ba sova hela dageeeeeeeen, hihihhi godnattis! ♥

PANETOZ - bästa!!!

Dude, you fucked up my mind

heyhey finfina människor, har precis kommit hem från en underbart kul kväll! de börja med att jag, amie, line, stefi, hannan, tilda & asti stack och käka pizzan vid nissan, aaaaasmysigt. 
sen drog vi t schoolsout som först söööög haha, så vi drog t fotbollen som var precis bredvid, som var helt cp kul! alla var helt galna & träffade världens läskigaste tant, råkade öppna när hon satt på bajamaja, hAHHAHA ganska pinsamt! 

senare kom Panetoz a.ka dansapausa & de var helt jävla galet, det regnade så ba skvätte dom ännu mer vatten! blev helt jävla dyngsur haha. senare körde jag & steffi seguaway, så fkn kuuuul ehheheheh.

tack för en underbar kväll människor! SOMMARLOV NU BABES,


NU;

fotbad, till mina stackars fötter!

jag hare bra!

heihei, sitter med en fet melon tallrik brevid & ba chillaxar. har inget speciellt att säga, men fick ba sån lust att blogga, huhuhu. har fortfarande inte bestämt vart jag & ngra andra ska äta pizza osånt ikv, men de fixar väl sig typ. HUHUHUHU, ska faktist gå & välja kläder tills ikväll nu. pussar! 


skolavslutning - CHECK!

haihai, ligger helt död på soffan just nu & mina fötter dödar. hade somsagt skolavslutning innan, så jäkla skönt att vara fri från skolan ett tag nuuu! efteråt stack jag, line, wilmis, tilda, asti, amie, hannan & michelle till stan och satte oss vid nissan & ba njöööööööööööt! sen stack vi t espressohouse en stund, och nu ska jag ba vila lite sen äta. för senare ska jag dra t stan igen, käka pizza & på kvällen drar vi alla till schools out!  kommer bli riktigt kul! 

detta hade jag på mig! mördarskorna.se men endå cpsnygga heheheh

LE ME'

jag gjorde lockarna själv, typ stooooooolt hihihi

söta cheyor på espressohouse!

sommarlov snart!!

hejhej pussgurkor, just nu ligger en halvdöd tilda bredvid mig höhöh, vi ska sova ute i mitt vardagsrum på bäddsoffan, myyysigt! 
innan stack jag till nyhemskolan vid typ fem & mötte upp tildosh & även nils. först så var vi inne i typ hennes systers klassrum, och dom sjöng/dansade osånt, vi träffade oså albin där. sen drog vi t kyrkan och alla sjöng, höll tal osvosv, träffade också ngra gamla lärare. var iaf cpkul! taggar verkligen min skolavslutning imon!! 


randombildzz på tildosh & me, ♥

cpsak

hejhej, höll på med en tavla/teckning innan i typ två timmar, sen så ba fick jag damp för den blev asful & ba rev sönder allt, hej aggressiv camilla... aja w/e, ska äta glass & kolla film nu. sen fixa mig lite innan jag drar! pussaar


tillfällig header pga min lathet, heheheh


hejhej finfina folket!
vilken finfin morgon vi har, mhmhmhmm. NEJ BA SKOJJA, usch på sån överdriven positivitet.
jag vaknade iaf ganska tidigt idag av att ngn jävel typ klippte gräset, seriöst dom slutade förfan inte, höll typ på 3 timmar. så tillslut gav jag upp med att försöka somna om, och gick upp vid elva. helt ok endå.
tog frukost osånt, sen kom tilda lite oväntat, haha hon var här typ en halvtimme sen skulle hon dra till bussen.
ikväll har hennes lillasyster skolavslutning, så ska gå på den! kuuuligt, min gamla skola & allt. :D 

ska sluta babbla nuuuu, hoppas alla dom gick prinsbertil stig lever! pussar 

it's a wonderful feeling, to get too know you.


jag & tilda, weheartit nästaaaa!

hejsanhoppsan, ser att blogg.se har ändrat om totallt. och jag får panik, det är ju helt cp & fattar typ nadaaa. 
iaf, hela kvällen har jag spenderat med att snacka med folk på facebook & lyssnat på musik, ganska chill endå.
nu hade jag tänkt gå & lägga mig, imon kan jag bara sova uuuut, så skönt!

please don't be in love with someone else.

hejhej! hela kvällen har jag som vanligt ba kollat på gossipgirl & ja nolifeat (haha, stavning?) osv. just nu är jag fett sur för jag la upp fel bild på fb, jo jag vet i-landsproblem, men jag får fan damp!!
imon ska hela skolan gå prinsbertil stig, dvs mer än 1 mil, och jag ba NO WAAAAY. så jag ska inte gå, för kmr typ dö endå, är cp sjuk/förkyld oså.
nu ska jag fortsätta försöka andas genom näsan, mina läppar torkar typ ut annars...
-
hheheheh, pussaaaar! /C

supermumsig nutella mackaaaa!

ME LOVE

hemmaaa

hejhejj! Har typ precis kommit hem & nu äter jag en iskall glass, muuums.
Idag har vi mest städat & kollat på film. efter lunchen spelade 9orna & lärarna fotboll, assegt haha.
har vart helt jävla utmattad idag, tror jag håller bli sjuuuuk. :( ska vila så mke ja kan, för tänker INTE INTE vara sjuk på skolavslutningen!


I hope it happens later

hejhej på er! tror jag har gått & blivit förkyld, min hals dödar mig. har låtit som en död råtta hela dan typ, HAHA.
iaf, hela kvällen har jag kollat på gossipgirl & ätit typ 3 kg glass, och nu måste jag sova!
är aaaaaastrött! har också hunnit klippa ett par mörkblåa jeans t shorts, blev överraskande bra... som ni vet så suger jag på sånt pysselgrejs, hehehe.
-
värsta gymnasten juuuu!

tjurig chey,

åhåhpåhåpphåphåpåhåh, min kusin har precis färgat sitt hår i en superfin röd/brun ton & jag håller på att dö, jag vill ocksåååååååååå. kanske inte liksom färga, men tona?????? hpåhpåghpåhpåh, har inga pengar. :(
typ sååååå, lr typ exakt så. wääääää.

fett underbar dag!!

hejhej folket! dunkar musik just nu & dör av den jävla cpiga pollensaken, den ENDA SAKEN som gör att jag hatar sommar.
iaf, hela dagen har jag & alla andra sjuor på skolan varit på brottet. men inte fan fick vi bada, först gjorde vi bögiga 'klassuppgifter', såklart suger ju min klass, hehehe så vi kom sist.
men tillslut fick vi bada, helt jäkla underbart!! stack hem vid två med tildosh, pasti, amzi, michelle & jihanö. vi drog till pasti & solade där! så sjukt underbart, och jag blev fett brun! :D senare lekte vi gymnaster & gjorde as coola konster, hihihi.
söt osv.

pung sverige

kollat klart på matchen nu & sverige kan suga pung. aja, imon ska jag & resten av sjuorna åka t brottet och bada hela dan, ganska taggaaaad!
men must sova nu, pussaaarr

I miss you, and it kills me.

sitter & kollar på fotboll just nu, typ coooooolt. nejmen, har typ tvn på, HÖÖHÖHÖ.
idag stack jag in t stan efter skolan. var först där med pasti, cissi, lova & ngn gullig nicole, iihhihihi. senare träffade jag jihanö & hannish, så var med dom lite. mötte senare upp min syster, och vi gick runt på stan & jag åt en superduper god Mcwrapp, NAMNAMNAMNAM. :D
hittade även en deo, nödvändigt!
-
kmr snart upp en inlägg på mitt nyklippta håååår!


XOXO

 

nu ska jag mysa mig ner i soffan & kolla på gossipgirl med en påse pollyyyys!
Visar mitt nyklippta hår senare, pussaar

 

 


SÖNDAGGG

Hejhejjjj! Har precis varit ute & handlat med min syster & hennes pojkvän. Vi ska baks macaroooons! HEHEH :D senare kommer min andra syster lila oså, mysmys! Min kusin ska också tunna/klippa mitt hår sen, I need a change ;)
Men vi höörs, pussss

 


LALALALA

hejhejj, vaknade vid halv två innan & nu ligger jag ba kvar & degar i sängen.
Igår la jag mig typ vid 3, för hade spelkväll me min syster, hennes pojkvän & kompis. Haha så jäääkla kul! Vi körde rumble & massaaaaa annat. :D

nu hade jag tänkt gå upp & äta frukost innan jag svälter, pussaaaar! :love:


RUMBLE!

HEYHEY! sitter med min systers pojkvän just nu & kör rumble, vi kör mot min syster som sitter i ett annat rum, HAHAHA cpkul. men I haf to go now, pussaaaaaaaar

I'm trying to be ok with that.

HAiiiiiiiHAiiiiiiiii.
var precis ute lite med natta & chanel. men sen skulle dom typ dra, så jag ba DDDDDD:
har försökt tvinga amie som just nu befinner sig 2 min ifrån mig, att träffas. men hon ska ju äta & allt!
får väl se om de blir ngt, men nu ska jag kolla på gossipgirl, pussaaarr

bloggar från datan!

åhhhh, såsöta! jag döööör...

HAJÖHAJÖHAJÖÖÖ! första gången jag bloggar från datan idag, känns feeeeeeeeeeett. HAHA skojjaaa.
känner att jag har små ätit hela dan nu & får panik, GAAAHHH är alltid sugen på ngt. äter kakor just nu, INTEINTEINTE BRA!
nu ska jag redigera lite bilder, hehehe vi hörs! pussaaaaaR ♥ 

ensam hemmaaa

HEJÖHEJÖHEJÖ! var med Amziii innan & vi snackade ba osånt, sen skulle hon iväg så jag fixade henne & sen drog jag, hehehe. just nu e jag ensam hemma & har tagit massa egobilder, laddade ner ngn timer-app t ipaden, haha liiiv

-

 


DUMMA VÄDER!

Hjejhehhehj, har precis fixat ihop lite chokladglass med bananas, mumsigt. Egentligen hatar jag chokladglass, MEN FOLK FÖRÄNDRAS, OK. Hehehe, snart ska jag dra t amie & vi skulle egentligen sola, men nu blev de cpdåligt väder... Liksom, fml

-

 


TILL STINAAAA

(JA, JAG HÄRMADE DIG ME RUBRIKEN, MEN DU FICK MIG ATT KÄNNA MIG SÅÅÅ EMO, SO HERE U GO!)
IHHIIHHIIH, jag ska skojja ostbåge aak.a GUN-BRITT ;*
kollade lite "gamla" inlägg på din coolish-blogg & KOLLA VAD JAG HITTA! <3



JAG KAN SYYYY!

glömde berätta igår, men jag gjorde faktiskt klart min mysdress igår på syslöjden. Blev faktiskt asnöjd! hehehe höll på me den fan hela termineeen, lagom jobbigt osv.


nudlaaaar!

hejhej, ngn efterbliven kossa busringde mig vid nio innan så jag vakna. Kunde typ inte somna om så jag va låg kvar på sängen, irriterande! Har iaf precis gjort lite nudlar till frukost, NAMNAMNAM.
Idag är jag inte säker på vad som händer, får typ se! pussaaaar


,


att du bara kan låtsas som fucking inget.

är så jäkla arg just nu. så sjukt fucking arg, hur man kan bete sig så idiotiskt? FÖRSTÅR INTE.
jag vill bara ut & skrika. klarar inte av de.

Your fucking idiot.

Hejhej, har lite panik just nu & venne vad jag ska skriva. Dagen har varit så jävla sämst & mitt humör har gått upp & ner. vädret är ju fan ta mig det sämsta oså. Aja, tur att man ha världens bästa syster & vänner!

-

 


jockiboi's show!

ÄNTLIGEN är avsnitt 6 ute!
så jäääääkla roligt, haha riktig min humor!

KEEGAN ALLEN ♥

asdfghjaksldksadjsahdhsd, SÅ FUCKING SNYGG!

HAIHAIHAIHAI.
rotade genom hela mami's garderob innan, och hitta typ kassor med massa klääääääääder, jag ba YESYESYES! och typ rota genom hela, hittade faktist lite fint. *tumme upp*
NO:n har gått lite sådär, hallå? google ger mig inte den faktan jag behöver LIKZOM KAOS.
HEHEHHE, ska fortsätta lyssna på musik nu! pussaaar :love:

Move on, but still hold on.

hejhejhejjhej, har enorm jävla mensvärk just nu så jag håller på att dö. tröstäter med choklad, de hjälper inte så mycket, men är sååå gott. har inte ens rört NO-pappret jag ska vara klart med imon, FANFANFANFNAN. ska fan ta och göra de, så sen kan jag ba sova typ.
~freedom

you fucking lost me.

hejhej! vet inte vart jag ska börja, men dagen har inte varit den bästa om man säger så. stack in t stan & skulle egentligen möta upp ludde, men idioten kom ju aldrig. så jag gick runt med pasti ist & sen drog jag hem t amie och där var oså olleeee.
men nu pallar jag inte blogga mer, mår inte braus & måste plugga... brb, självmord.


I though you care.

Just me & you

HAJHAJHAJ! sitter på min syrras iPad nu & har rensat en jävla massaaaa bilder jag tagit! & OMG ASTAAAA, våra supersexiga egobilder var kvar! Höll på att dö, hahah
Men nu ska jag sova, så vi hörs imon! Pussaaaar

image description

 


den underbara känslan.

~

A simpe hello could lead to a million things,

HAJHAJ! jag har fixat en ny header i typ en halvtimme, är halftnöjd men den duger! :D
yeye nu ska jag inte göra ett skit, helt jävla mörkt i mitt rum så jag tror jag kmr bli blind... HAHAHA

mina bögar ♥

tre bilder från igårkväll, :D
helt underbart att jag kan vara mig själv till 100 % med er!
pussar på er

hemma från dom bästaa!

SEXBOMBS...

HEJHEJHEJHEJ
är på världsbäst humör just nu & har haft det aaaaaaskul med mina mongolidbarn! :D
igår så stack vi ut, och tog massa bilder flummade osånt, sen vid typ elva stack vi in, tjockade oss & snackade om allt!
idag var en superduperseg & skön dag, då vi ba gjorde typ ingenting, haha. gick hem vid fyra & tog en dusch, och nu är jag frääääsch somfan.
ska äta nu, pussaaaar

problem

jag & min coola tatuering ATM,

HEJHEJ GAYS!
blev uppringd av en jävligt arg syster innan, för jag hade 'glömt' att gå t pianot.
så steffi följde mig hela vägen dit, också stannade vi och köpte godis, som vi senare inte hade råd me. så fick plocka bort typ halva påsen, HAHA.
när jag kom fram hade jag redan missat hela lektionen, men aja! de var sista gången. ;)
nu har jag tryckt hela mitt fkn täcke i en väska & ska snart dra till amzi, ska sova där tillsammans med tilda och asti, mysigt! fett skönt med ledigt imorgon! :D

NYA TATUERINGAR!!

HIHI, översöt som man e!

 


STINA IN DA HAAAUSS

Känner att jag alltid har den rubriken när jag bloggar hos andra hihihii MENMEN Camilla är lite smått bögig men ganska underbarrrrrr. JAJA nu typ äter dom upp allt jag äger och har så it's time to go
(Camilla, du är skyldig mig mackor, just sayin)
KISSÄÄÄS
-
[www.sgp.blogg.se]

 


at stiino's plaza!

HEJÖHJÖHEJÖ! idag har de varit en såndär äcklig, skaaaabbdag. Hann inte fixa mitt hår, sminka mig elr fixa kläder på morgonen, höll på att dö!
Men aja, jag överlevde hela skoldan & nu myser jag hos stina med steffe & tildosh, hihihi :D


SISTA VATTNET!!

Omggggg, jag & min syster hittade lite vatten hemma så vi kunde borsta tänderna & ta bort sminket, snacka om överlyckliga! hahah
Men nu ska jag sovaa, pussarrrrr!

 


I DON WANNA BE EMO

världens söööötaste pickachu! :D

HYEHEYEHYEYHY
har precis slösat typ 20 min av mitt liv på att göra ngt test, som jag endå inte la upp på bloggen, för den var cp tråkig.
såg nu oså att klockan snart är halv elva, så aaaaaaaa, I should sleep! kan inte heller duscha, eller ta bort mitt smink för cp hstd har ju typ giftigt vatten...
så ja, kmr vakna som ett emo imon! med tanke på all smink som sitter kvar, mysigtmysigt.
aja, ska sluta klaga nu & fixa mig lite! pussaaar


prettylittleliars säsong 2!!

ahmagad, har precis myst ner mig i soffan med en varm choklad & ska kolla på PLL säsong 2!! :D Hittade ngn blogg med alla avsnitt & blev överlycklig!


I just don't care anymore.

hejsanhoppsan! just nu chillar jag ba galet på soffan med ipaden, känner mig fett lat... hehehe, Skolan var så jävla seg & måndag suger! Efter skolan följde jag & tildosh hem t amzi & fixade hennes blogg, fikade & tildosh fixade mina naglar! :D
blev fett nöjd & nu ska jag fortsätta lata mig, pussaaaaar!


städar mitt KAOZZZ-RUM!!


I guess, you don't want me.

hey mina finisar!
har kollat klart på säsong 1 nu av prettylittleliars & de suger för jag kan inte ladda ner säsong 2, JAG VILL DÖ-VARNING.
aja, måndag imon & jag är redo för att dööööö, men aja nu ska jag duscha!
pussaar

SÖÖÖNDAG

heyheyheyhey! Ni kan gissa va jag gör just nu vavavava? HEHEH kollar PLL. De blev ingen joggning innan med pasti, slutade framför snobben på tv! saknar de, :( 
Sen kom tildosh oså & vi kollade på jockiboi's show, så jääääkla kul! HAHA

Ut och joggaa!

Heyheyhey! Pasti ringde och väckte mig precis och vi ska ut & jogga. Är fortfarande dödstrött för gick och la mig vid 5 igår. men aja, jag överlever! ;)
Nu dricker jag en god Smoothie till frukost, NOMNOMNOM


skyype med bästa albiiin!

heyheyhey!
har skypat med albin nu ett fett långt tag, höhö fett kul! vi hade typ tänkt dygna, coola typ. 8)
men nu ska jag fortsätta sociala mig, pussaaar

aså de har ju hunnit blivit ljust, innan jag somna...


vågar inte sova...

JAG VILL GÖRA OMBRE, så fucking snyggt!

hey på er!
har precis kollat massa avsnitt på pll & ångrar de lite nu. vågar inte gå & lägga mig, haha. :(
funderar på att sova på en madrass i min kusins rum, men jag HATAR MADRASSSER! damn.
aja, får vel lösa de lr ngt, HEHEH vi ses antagligen imon! pussaar

you fall in to love, and that's why it's so hard to get out.

heyhey på er!
venne varför jag bloggar just nu, men tog en liten paus från PLL. de var fett läskigt! haha, är typ den enda som är vaken nu, så aaa är lite rädd.
har fortfarande lite random ont i min magen, men de blev faktist bättre innan när jag drack varm choklad, HAHAHA onödig fakta?
OKEJ, NU KÄNNER JAG MIG REDO! pussaaar ;)

IPAAAAAD

 

heyheyhey finisar!
Sitter på min syrras iPad just nu & ska snart sätta på prettylittleliars. Har feteont i magen, & de suuuuger.
Men nu ska jag sluta, uppdaterar nog senare! Pussaaaar
-

 


Dear summer, hurry the fuck up


drama, lies & tears. welcome to the teenage years!

nämen hej folket!
har lite halvtråkigt just nu & hade snart tänkt sätta på prettylittleliars.
kom på att de var ab-festival idag, men nu äre typ försent att dra diiiit, sen svarar inte folk på sms heller. ):
ajaaaa, vi höörs, pussaaar

enjoy life ~

heyhey mah' peepz!
äter samtidigt som jag bloggar nu för jag e sååå hungrig, även fast jag åt en cheesburgare innan, haha.
var somsagt inne i stan med amzi innan & vi drog först t hemmakväll, och träffade edvin. sen gick vi t donken, och sen stack vi t nissan & ba myste där!
men nu ska jag kolla på tv med min syster & fortsätta ätaaa, pusssaaar

såhär ser jag uuuut!

nu drar jag mot staaaaaden med amzi, puuuuss!

lördaaaaaag

HÓLA AMIGOS! ligger på sängen just nu & lyssnar på musik, feteskönt! innan när jag kom hem så tog jag en lång fräsch dusch, så nu är man inte lika skabb längre.. HEHEH. har iallafall haft de supermysigt med mina fina vänner!
vi kollade på film och sånt. sen så ba somnade pasti & tildosh så jag & amzi låg kvar och snacka skit, och sen gick vi och la oss i hennes lillasysters rum, HÖÖHÖH, så sjukt trångt & jag tror jag sträckte ryggen!
-
men nu fick jag precis ett sms från amie att jag skulle skynda mig.. mitt hår har fan inte torkat..
GOD DAMNIT'

pussaaar

be the girl who wants him, but doesn't need him

HOLÁ PEOPLE! skolan har rullat på hel ok idag. efter gympan kände jag lukten av bajs på mina skor, BOKSTAVLIGT TALAT. så jag kollade under dom, och ja var hitta man inte där? jo, en fet mosad bajskorv. LIKSOM MYSIGT, så fick stå & ta bort de me papper. höll på att dö! lider med mig själv..

hehe iaf, vid fem så drar jag t maxi med amie & köper godis, sen går vi t bussen, möter asta också åker vi till tilda och så ska vi alla övernatta där, kommer bli fetekul! :D
big love 2 u guys!
men vi hörs väl antagligen senare lr imon, pussaaaar

KÖR ALL-NATURAL IDAG,

osminkad & halvsöt!

HEJSANHOPPSAN
ska snart dra mig t bussen men inte än, hehe. idag kör jag all-natural & de känns fett ovanligt. om jag inte pallar har jag med mig smink, HAHA.
gjorde en fet smoothie till frukost, så nu är jag mätt & glad! :D
måste fixa gympakläder nu kom jag på, puussar

RSS 2.0